Nachtclub Mirano heropent na twee jaar de deuren

© Mirano

Na twee jaar renovatiewerken gaat de trendy nachtclub in Sint-Joost-ten-Node vrijdagavond weer open. De club zal ook dienst doen als cultureel centrum en als locatie voor evenementen.

“De renovatie was een idee van mijzelf, Jérôme Blanchart en clubmanager Tanguy Dimanche,” vertelt Behrad Hatefi, kersvers directeur van de Mirano. “De oude bioscooptribunes zijn bewaard gebleven. Op de muren werd het gips vervangen door houten lambrisering, net zoals in 1934. De dansvloer hebben we uitgerust met een gigantisch LED scherm, een state-of-the-art geluidssysteem en een veelvoud aan spots. Een perfecte match van het heden met het verleden.”

Interieur vernieuwde Mirano
© Mirano
| Interieur vernieuwde Mirano

Vrijdagavond kunnen nachtuilen terecht in de Mirano voor een nachtje house- en electromuziek genaamd Moskow Diskow. Zaterdagnacht kunnen hiphopfans zich dan weer tegoed doen aan “More”.

Maar de Mirano wil meer zijn dan een nachtclub. Er komt ook een evenementenafdeling voor de organisatie van bedrijfsevenementen. Tenslotte profileert het etablissement zich ook als cultureel centrum dat ruimte geeft aan tentoonstellingen, vernissages en shows.

Discotheek Mirano
© Mirano
| De vernieuwde Mirano.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?