Natacha's ouders loven beloning van 15.000 dollar uit voor tips

© Facebook
| Natacha de Crombrugghe.

Drie maanden na haar verdwijning hebben Natacha's ouders nog steeds geen nieuws over hun 28-jarige dochter. De kranten van Sudinfo schrijven nu dat de ouders een beloning van 15.000 dollar (13.880 euro) uitloven aan degene met de gouden tip.

Het gaat om een beloning voor "iedereen die Natacha de Crombrugghe vindt of helpt haar te vinden dankzij informatie over haar huidige locatie". Dat staat ook te lezen op de Facebookpagina 'Looking for Natacha'.

Die groep werd opgericht door haar vrienden, om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren en informatie over het onderzoek door te geven. Er is een website op naam van de groep gemaakt, evenals een Facebook-pagina en een Instagram-account.

De kloof waar ze zou gaan wandelen is voor 98 procent uitgeplozen zonder evenwel een spoor van Natacha te vinden. Ook de mogelijke piste van een crimineel feit werd uitgesloten door de Peruviaanse politie nadat onderzoek in het dorp waar ze voor het laatste werd gezien niets opleverde.

"Wat zou haar route zijn geweest? Is ze in de rivier gevallen waar ook een jonge Peruaan viel de dag nadat ze verdween? Is ze begraven onder een aardverschuiving?" De nabestaanden van Natacha zitten nog met veel vragen, valt te lezen in Le Soir.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?