Open Bedrijvendag dit jaar volledig virtueel

© Belga
04/10/2020

De dertigste editie van Voka Open Bedrijvendag vindt dit jaar door de coronacrisis volledig digitaal plaats. Sinds een aantal weken kunnen mensen al tientallen bedrijven virtueel bezoeken. Vandaag is er de Virtual Day, waarop geïnteresseerden een exclusieve virtuele rondleiding krijgen in een aantal grote bedrijven.

De verjaardagseditie van Open Bedrijvendag staat dit jaar volledig in het teken van digitale transformatie. Door de coronacrisis kunnen er namelijk geen fysieke bezoeken plaatsvinden. "We hebben van de nood een deugd gemaakt en volledig ingezet op virtuele bezoeken", klinkt het bij de organisatie.

Wie vanuit "zijn kot" een bedrijf wil ontdekken, kan dat doen via www.openbedrijvendagvirtueel.be. Daar krijgen geïnteresseerden al een tijdje een unieke virtuele inkijk in 33 bedrijven. In Brussel gaat het om Bozar en het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid.

Vandaag/zondag is er het hoogtepunt. Tijdens de Virtual Day gidst Xavier Taveirne mensen tussen 9.30 uur en 17.00 uur virtueel langs enkele bedrijven: Roularta Media Group, Belgische Marine, Stokerij Rubbens, Politiezone Rupel, Bellewaerde, het Belgisch Centrum voor Geleidehonden en skeyes.

Vlaams minister van Economie, Werk en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) zal de Voka Open Bedrijvendag Virtual Day feestelijk openen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Schaarbeek, Samenleving, open bedrijvendag, Voka

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni