Personeel Net Brussel wordt beloond met productiviteitspremie

De Brusselse regering maakt, net zoals vorig jaar, elf miljoen euro vrij voor een productiviteitspremie voor de personeelsleden van Net Brussel. "Een belangrijke motivatiefactor die bijdraagt aan de groepsgeest", zegt staatssecretaris voor Openbare Netheid Fadila Laanan (PS).

De personeelsleden van Net Brussel zullen naar jaarlijkse gewoonte een premie krijgen. Elk personeelslid krijgt een basispremie. Volgens individuele en collectieve criteria zoals het afwezigheidspercentage kan die premie stijgen. In totaal maakt de Brusselse regering 11 miljoen euro vrij voor de productiviteitspremie.

“De personeelsleden van Net Brussel moeten tot in de late uurtjes buiten werken, en dit elke dag, in alle weersomstandigheden, om een taak te verrichten die essentieel is voor onze levenskwaliteit", zegt Laanan. "Deze productiviteitspremie is in mijn ogen belangrijk omdat het een erkenning is voor het moeilijke en zware werk dat ze elke dag vervullen."

Volgens Laanan is de premie "een belangrijke motivatiefactor die bijdraagt aan de groepsgeest binnen Net Brussel."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?