Politie van zone Brussel-Hoofdstad-Elsene

| Politie van zone Brussel-Hoofdstad-Elsene.

Politie legt drie coronafeestjes in Laken stil

© BRUZZ
20/04/2020

In Laken heeft de politie van de zone Brussel-Hoofdstad/Elsene in de nacht van zaterdag op zondag drie coronafeestjes stilgelegd na klachten van buren. Daarnaast moesten agenten zondagnamiddag tussenkomen voor huiselijk geweld in Elsene.

Op de drie verschillende locaties in Laken waren niet alleen de bewoners aanwezig, maar ook bezoekers. Dat is gezien de huidige maatregelen verboden. Alle aanwezigen kregen een proces-verbaal, aldus de krant Het Laatste Nieuws maandag.

Daarnaast kreeg de politie diezelfde nacht ook twee oproepen voor feestjes in Elsene, maar in beide gevallen ging het uitsluitend om bewoners van de panden. De bewoners werden wel aangemaand om de muziek stiller te zetten.

Huiselijk geweld

Zondagnamiddag moesten agenten in de Malibranstraat in Elsene tussenkomen voor huiselijk geweld. Een man bedreigde zijn familie om onduidelijke redenen, maar de politie kon ingrijpen voor er slachtoffers vielen.

De man bracht de nacht door in de cel en wordt maandag ter beschikking gesteld van het parket, weet de krant La Capitale.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Laken, Samenleving, coronafeestje

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni