Politie vindt 3 kg cannabis en 10.000 euro na inval in Peterboswijk in Anderlecht

© PhotoNews
| Peterboswijk, Anderlecht (archiefbeeld)

In de Peterboswijk in Anderlecht heeft de politie woensdag twee personen opgepakt na een inval in één van de appartementsgebouwen. Daarbij werd meer dan 3 kilogram drugs en 10.000 euro aan cash geld in beslag genomen.

“Woensdag kwam een oproep binnen bij de dispatching van de politiezone Zuid voor een verdachte geur in de gemeenschappelijke delen van een gebouw te Peterbos”, zegt politiewoordvoerster Adeline Roty.

“Een patrouille van de Anticriminaliteitsbrigade, vergezeld van een speurhond, werd ter plaatse gestuurd. Na de passage van de hond werd de aanwezigheid van verdovende middelen, in één van de appartementen, formeel vastgesteld. Bij de huiszoeking van de verdachten zijn ongeveer 10.000 euro en 3 kilogram cannabis gevonden, samen met 100 gram hasj en 12 flessen cannabisolie."

"De twee betrokkenen, waaronder één al bekend stond bij onze diensten voor drugshandel, werden ter beschikking gesteld van het parket van Brussel. Een verdachte werd onder aanhoudingsmandaat geplaatst.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?