20230625 COULEUR CAFE DAG 3 DSC00632

Het Brusselse festival Couleur Café heeft woensdag negen nieuwe namen aan het programma toegevoegd, met onder meer een nieuwe editie van het Belgische hiphopplatform Niveau 4 en reggaeartiest Julian Marley. Dat meldt de organisatie van het festival in een persbericht.

Vrijdag staat de Brussels-Congolose muzikant Kabola op het podium. Ook de Jamaicaans artiest Jesse Royal en de Nigeriaanse Blaqbonez prijken vrijdag op het programma van het wereldmuziekfestival aan de voet van het Atomium.

"Het feest gaat door met Buruntuma, een van de grootste talenten in de nachtelijke afro-housescene van Lissabon, en tot slot zal ook Julian Marley de eerste dag van het festival afsluiten met zijn latin- en reggaesound", duidt Couleur Café.

Zondag keert ook hiphopplatform Niveau 4 terug, al neemt het concept "een nieuwe wending" door de aandacht te richten op opkomende artiesten uit de regio die al een internationale reputatie hebben, zoals Hulk Van JMF, Tawsen, Mavee, Geekoo, Miss Angel, Yung Mavu, en Ekany. Zondag is het ook de beurt aan het O.B.F-collectief en dubpioniers Iration Steppas, Franse electrodub JAEL en de Chileense Paula Tape Zaterdag zijn er voorlopig geen nieuwe artiesten toegevoegd.

Couleur Café vindt plaats op 28, 29 en 30 juni. De combitickets voor het festival zijn de deur uitgevlogen en zijn al twee maanden uitverkocht, dagtickets zijn wel nog verkrijgbaar aan 56 euro.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni