20230625 COULEUR CAFE DAG 3 DSC01107

Couleur Café vervolledigt line-up met acht dj's op de Black Stage

© Belga
16/05/2024

Couleur Café Festival heeft donderdag acht nieuwe namen gelanceerd van dj's die tijdens het festival op de Black Stage zullen optreden. Ook voor La Plancha en het Tarmac-podium zijn nieuwe namen voorzien. De line-up voor het festival, dat op 28, 29 en 30 juni plaatsvindt, is daarmee compleet.

Vrijdag zal "jong genie Ninette" de dansvloer van de Black Stage inhuldigen. Later volgt de Gentse dj Golden Zebora.

Op zaterdag is het de beurt aan RaqL b2b Bo Meng, voor een "opwindende set van afrobeats, dancehall, house en electro-beats".

Ook het collectief Moonshine, met Pierre Kwenders, Vanyfox en San Farafina, staat zaterdag op de planning. Ten slotte treden ook JAEL en dj Skyla Tylaa op aan de Black Stage. Zondag is het Cheb Runner die zich bij de artiesten op de Black Stage vervoegt.

"Intussen verwelkomen we op La Plancha andermaal de dynamische dansers van MAKADI IDEAS CREATIVE STUDIO. En wie beter dan de gepassioneerde Yoshi, Elya, Kasketo, Youssef en Angetwins om ons de nodige dosis dans te garanderen", duidt de festivalorganisatie.

De dansers worden drie dagen lang muzikaal ondersteund door het Brusselse collectief 21 AM.

Tenslotte is er ook het Tarmac-podium, waar Select Killa, Beba Storm, Rovi, Nayth Shit Na Shit, Gajoy, dj Bryan & dj Shady een mix van hip-hop, house, afro tech, en heel wat meer, aan de dag brengen.

Er zijn enkel nog dagtickets verkrijgbaar voor wereldmuziekfestival Couleur Café, telkens aan 56 euro het stuk.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni