| Reinel Bakole

BRUZZ gaat Belgisch tijdens Week van de Belgische Muziek

© BRUZZ
21/01/2024

Angèle, Zwangere Guy en Lous and the Yakuza zal je deze week net iets vaker op je radio horen. Voor de vierde keer organiseert vi.be de Week van de Belgische Muziek en ook BRUZZ gaat mee in dat verhaal met live sessies, een muziekquiz en een pak AB-tickets.

Elke ochtend en avond ontvangen we jong, Belgisch muzikaal talent in onze radiostudio. Dat doen we met een babbel, maar ook met een live sessie vanuit de iconische Flagey-studio’s. Aili, Yung Mavu & K1D, Reinel Bakole, Movulango, ELES, Gemini Blu, Badi, Zonmai, Stace en Lukx tekenen present. Deze studiosessies zie je ook op tv en op ons Youtube-kanaal.

Familie boven alles

Achter muzikanten schuilt nog een hele wereld aan boeiende creatieve geesten. Onze radio gaat op zoek naar de “familie” van onze artiesten. Labelbazen, videoclipregisseurs, (grafisch) designers, programmatoren van concertzalen en organisatoren van events… ze komen allemaal aan bod. Ook de dj’s van BRUZZ Ice trekken de lijn door en spelen extra veel Belgische platen en artiesten.

45813e63-ph5c3683-2.jpg

AILI

Support the support act

Je kennis over Belgische muziek scherp je deze week ook aan met onze Brusselse muziekquiz. Wie goed scoort, maakt kans op concerttickets voor Belgische artiesten in Ancienne Belgique.

En wie daar nog niet voldoende mee aan zijn trekken kwam, kan ook terecht in ons magazine. Daar gaan we op zoek naar het belang van de support act. Hoe belangrijk zijn deze speelkansen voor artiesten? En voor welke artiesten die je vandaag kent, was dit de ideale springplank?

Volg, lees en bekijk het allemaal een hele week lang op de verschillende BRUZZ-kanalen.

512e1d32-logoweekvandebelgischemuziek3.png

Ontdek de Week van de Brusselse Muziek bij BRUZZ Ice

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni