LupaGangGang hoopt op veel publiek bij opnames nieuw album in brouwerij La Source

Bram De Jaegher
09/07/2024

De Brusselse jazzband LupaGangGang neemt dinsdagavond haar eerste livealbum op in brouwerij La Source in Laken. De band rekent daarvoor ook op het publiek, dat heel welkom is. "We willen dit moment samen met onze fans beleven," zegt zanger Anton Robberechts.

Na de vele positieve reacties op zijn liveoptredens kreeg de band, die is opgericht in 2017, steeds vaker de vraag of er een livealbum aan zat te komen. "Het opnemen van een eigen livealbum stond al even op mijn bucketlist," aldus zanger Anton Robberechts in de radiostudio van BRUZZ. "Het is spannend. Ik sta bekend als de meest rustige van de band, in tegenstelling tot onze pianist. Er zijn sommige stukken waar hij echt geen fouten mag maken, dat weegt. Maar we zijn allemaal artiesten, we gaan het gewoon doen!"

Het nieuwe album wordt opgenomen in brouwerij La Source in Laken. Iedereen is er welkom vanaf half negen dinsdagavond: "Hoe meer volk, hoe beter. Ik denk dat wij als band vooral de energie van het publiek willen voelen. Dat we samen met hen het moment kunnen en mogen beleven," aldus Robberechts.

Een exacte datum voor de release is er nog niet, maar LupaGangGang hoopt eind november het nieuwe album op de wereld los te laten.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni