| Brussels staat voorlopig op de zevende plaats.

Brussels heeft zaterdagavond een 85-89 zege geboekt bij Aalstar. Door de zege in de vooruitgeschoven wedstrijd van de 27e speeldag van de Euromillions League klimmen de Brusselaars één plaats in de tussenstand.

Na een Aalstse voorsprong na het eerste kwart (25-21), drukte Brussels in het tweede kwart door naar een 37-44 ruststand. Ook na rust waren de Brusselaars, onder aanvoering van Jérémy Simmons (24 ptn) en Brandon Peterson (17), te sterk.

Het stond zo 56-72 met nog tien minuten voor de boeg. In dat laatste kwart stuwde het thuispubliek Aalstar alsnog in de slipstream van de bezoekers, maar winnen lukte niet meer. Brussels springt zo voorlopig over Willebroek naar de zevende plaats.

Zondag spelen Oostende en Bergen de bekerfinale in Vorst Nationaal.