| Union-supporters stonden urenlang in de kou om een ticket te bemachtigen voor de halve finale tegen KV Mechelen.

Gezien: Ticketverkoop Union veroorzaakt lange wachtrij

© BRUZZ
19/01/2019
Updated: 19/01/2019 17.21u

De ticketverkoop voor niet-abonnees voor de halve finale van Union Saint-Gilloise tegen KV Mechelen veroorzaakt op zaterdagnamiddag een lange wachtrij aan het Dudenpark. De ticketverkoop ging vanaf 14 uur van start. Tegen 17 uur bleven er maar 500 tickets meer over, terwijl de rij met wachten nog heel lang was.

Abonnees van Union konden hun tickets voor de bekerconfrontatie tegen KV Mechelen al kopen. Maar voor niet-abonnees is het op zaterdagnamiddag wachten geblazen aan het Dudenpark. Union zal immers pas volgend seizoen een online ticketsysteem in gebruik nemen.

Supporters kunnen vandaag ook tickets kopen voor de uitwedstrijd van woensdag in Mechelen en voor de terugwedstrijd van dinsdag 29 januari in het Dudenpark. Beide wedstrijden zullen zo goed als zeker uitverkocht zijn. De laatste bekerfinale van Union Saint-Gilloise vond 105 jaar geleden plaats. Deze bekerfinale zou de derde van de clubgeschiedenis kunnen worden.

Wachten voor niets

Voor een flink aantal fans zal het lange wachten hen geen ticket opleveren. De club communiceerde omstreeks 17 uur dat er nog maar 500 tickets restten, terwijl er buiten nog meer dan 500 wachtenden stonden.

wachtrij dudenpark
wachtrij dudenpark tickets union

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Gillis , Sport , Union Saint-Gilloise , KV Mechelen , Dudenpark

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni