Kompany mist debuut van Vercauteren tegen STVV

© PhotoNews

Anderlecht kan zondag in de competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden, waarin Frank Vercauteren zijn rentree maakt op de trainersbank, nog geen beroep doen op Vincent Kompany. De Rode Duivel is nog onvoldoende hersteld van de dijblessure die hij op 25 september opliep in de bekermatch tegen Beerschot.

Door die kwetsuur miste Kompany de competitiematchen tegen Waasland-Beveren en Charleroi en de interlands tegen San Marino en Kazachstan.

Ook de thuiswedstrijd tegen STVV van zondag (18u) komt te vroeg, zo bevestigde Vercauteren vrijdag tijdens een persmoment. Met de geschorste Derrick Luckassen mist Vercauteren overigens nog een centrale verdediger.

Samir Nasri is er evenmin bij tegen de Kanaries. De Franse middenvelder viel voor de interlandbreak uit met een liesblessure in de wedstrijd tegen Charleroi. Zijn comeback kan nog een tijdje op zich laten wachten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?