Ondanks blessure Hazard gaat live-uitzending Real Madrid toch door

© PhotoNews

Real Madrid kondigde vrijdag aan dat Eden Hazard een spierblessure heeft opgelopen. Hazard lijkt uit voor de seizoen opener zaterdag om 17 uur op het veld van Celta de Vigo. Volgens BX1 gaat de live uitzending van de match aan het Atomium nog steeds door.

De uitzending van de wedstrijd op groot scherm staat gepland om 17 uur aan de voet van het Atomium. Naast de wedstrijd worden er ook andere activiteiten aangeboden vaoor de Madrid-supporters.

Hazard bleek vrijdagmiddag een spierblessure te hebben opgelopen in het voorste deel van zijn rechterdij. “Zijn herstel wordt op de voet gevolgd,” laat Real Madrid op hun website weten. Volgens huiskrant Marca staat Hazard "enkele weken" aan de kant. AS spreekt van een afwezigheid van "drie tot vier weken".

Onze landgenoot zou zo ook de eerste thuiswedstrijd, op 24 augustus tegen Real Valladolid, en het bezoek aan Villarreal, op 1 september, missen. Zijn eerste officieel duel voor de Koninklijke zou zo op 14 september, thuis tegen Levante, kunnen zijn. Het is ook zeer de vraag of Hazard de interlands van de Rode Duivels, op 6 september in San Marino en op 9 september in Schotland, haalt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?