| Om het WK zo dicht mogelijk tot bij elke Brusselaar te brengen, zet BRUZZ zijn bus in aan het Edmond Machtensstadion.

Volg de eerste WK-match van de Rode Duivels met 'Sporting Flagey'

Godfried Roelant
© BRUZZ
18/06/2018

De Rode Duivels beginnen vanavond om 17 uur aan hun WK tegen Panama. BRUZZ zorgt er met vier stadsreporters, een grootse radioshow en een feestje in het Edmond Machtensstadion van Molenbeek voor dat je niets hoeft te missen.

Geduld is een schone deugd, maar vanavond om 17 uur is het eindelijk gedaan met wachten. Dan openen de Rode Duivels in Sotsji hun jacht naar een eerste wereldtitel.

Zes Brusselse gemeenten plaatsen vanavond een groot scherm waar je de wedstrijd live kan volgen. Ook BRUZZ doet mee aan de Duivelsgekte en trapt zijn WK-campagne af in het Edmond Machtensstadion.

Sporting Flagey

Naast het vertrouwde grote scherm in Molenbeek wordt er met Sporting Flagey ook live visual radio gemaakt vanuit onze studio. Voetbalkenner en Brusselaar Kurt Deswert zit mee aan tafel bij presentatoren Gunnar en Maarten. Er zal tijdens de uitzending ook overgeschakeld worden naar vier vliegende reporters die verspreid zitten over de stad.

Saïd trekt met zijn brommer heel Brussel door op zoek naar de beste verhalen, Maxime gaat poolshoogte nemen bij de Panamezen in het Thon-hotel, Margot staat paraat in Molenbeek en aan de Beurs gaan we op zoek naar enthousiaste Duivelsupporters.

In het stadion van RWDM is er plaats voor iets meer dan 2.000 mensen. Voor een inkomprijs van 5 euro krijgen ze daar een dj-set van Mensch Erger Je Niet bovenop. Op het terrein zullen ook verschillende drank- en eetstandjes aanwezig zijn.

Sporting Flagey, maandag 18 juni op BRUZZ radio en BRUZZ.be van 16 uur tot 20 uur.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Sint-Jans-Molenbeek, Sport, Sporting Flagey, wk 2018, sporting flagey

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni