White Star doet gooi naar titel op tvbrussel

© brusselnieuws.be
11/04/2011
Derdeklasser White Star Woluwe ligt meer dan ooit op titelkoers. De ontknoping van het kampioenschap in derde klasse B kan u live meemaken in het stadion ... of vanuit uw zetel. tvbrussel zendt de laatste twee thuiswedstrijden van White Star immers rechtstreeks uit.

Op drie speeldagen van het einde heeft White Star drie punten voorsprong op eerste achtervolger Virton. Het vertrouwen in een goede afloop is dan ook groot in Woluwe.

Afhankelijk van het resultaat van concurrent Virton kan White Star aanstaande zondag al kampioen worden. Het ontvangt dan Diegem. Een week later komt Bertrix op bezoek. Beide wedstrijden zijn rechtstreeks te bekijken op tvbrussel. De uitzending begint om 14.50 uur.

White Star kampioen

White Star is kampioen in derde klasse B. De ambiteuze club uit Woluwe mag zich opmaken voor de tweede klasse en de bijhorende derby met FC Brussels. tvbrussel zond de laatste twee thuiswedstrijden rechtstreeks uit. In dit dossier vindt u alle bijdragen van de laatste weken. Zo kan u de opmars van White Star in het Belgisch voetbal herbeleven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Lambrechts-Woluwe , Sport , White Star kampioen

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni