Het BIFFF stuurt je op de vlucht voor zombies

© BIFFF
| ZOMBIFFF Day 2016

Naar aanleiding van hun 37ste editie organiseert het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF) op 13 april een zombie-run in het centrum van Brussel. Het hindernissenparcours wordt een uitdaging in ware 'The Walking Dead'-stijl.

De ZOMBIFFF-run past perfect binnen het plaatje van het filmfestival, dat zich focust op fantasy, thrillers en science-fiction.

Na de start aan het Muntplein moeten de deelnemers doorheen een obstakelparcours van 4 kilometer proberen te ‘overleven’, zonder dat ze zich laten grijpen door de hordes zombies die door de straten van Brussel dwalen.

Op het programma van het festival staan honderden langspeel -en kortfilms naast nevenactiviteiten zoals onder meer een bodypaint-wedstrijd en een Fantasy Market.

Het BIFFF gaat door van 9 tot 21 april in de BOZAR. Tickets voor de films en de ZOMBIFFF-run zijn verkrijgbaar op de website van het BIFFF.

Een voorproevertje voor 13 april.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?