BRUZZ-dj Gianni Gelato: 'Ik hou van Italië, maar vandaag wordt het Belgische house'

© BRUZZ
18/11/2020

In #ikluisterbelgisch kiest Robbe Petitjean deze week tussen 10 uur en 12 uur de beste Belgische en vooral Brusselse muziek. Tijdens het laatste kwartier komt er elke dag een BRUZZ-dj langs. Vandaag is het de beurt aan Gianni Gelato. "Ik hou van Italië, maar vandaag kies ik Belgische houseproducties."

BRUZZ-dj Gianni Gelato houdt van Italië, ijs en house. Zijn playlists met titels als 'Sorbetto al Lampone e Fragola' en 'Il Gelato della Nonna' hoor je elke zaterdagnacht tussen 23.55 en 1 uur op BRUZZ-radio.

Maar vandaag kiest hij voor Belgische muziek. We horen onder meer Isabelle A met Hé, lekker beest. Met een remix van Junior Jack - de houseproducer en dj is geboren in Italië, maar woont al sinds zijn jeugd in België - blijft Gianni Gelato bij zijn grote liefde.

Met #ikluisterbelgisch wil BRUZZ de cultuursector een hart onder de riem steken. Belgische en Brusselse artiesten kunnen elke steun gebruiken, nu alle cultuurhuizen en concertzalen volledig op slot zijn. Daarom zet BRUZZ deze week Belgische muzikanten extra in de spotlight.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: #ikluisterbelgisch: de BRUZZ radio-dj's in actie , Brussel , Muziek , #ikluisterbelgisch , ikluisterbelgisch

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni