De balans na één jaar Good Move: 'En dat allemaal voor 500 bobo's op de fiets'

© BRUZZ
11/09/2023

Zondag 17 september is het Autoloze Zondag, het orgelpunt van de Week van de Mobiliteit (van 16 tot 22 september). En mobiliteit is het voorbije jaar enorm vaak in het nieuws gekomen, onder andere door de vele Good Move-plannen in de stad Brussel en in verschillende Brusselse gemeenten. Samen met onze Franstalige collega's van BX1 maken we vandaag de balans op: hoe staat het met Good Move in de stad?

Open (the) Debate

Good move of bad move? Het mobiliteitsdossier laat niemand koud. BRUZZ, BX1 en Filter Café Filtré openen het debat, op de brug tussen Molenbeek en de stad Brussel.

Kom op Autoloze Zondag (17 september) naar de BRUZZ-bus en volg het debat live. De bus staat geparkeerd op de brug aan de Vlaamsepoort, op de grens tussen Molenbeek en de stad Brussel. BRUZZ-dj iNess warmt je vanaf 13 uur op met funky muziek vanop het dak van de BRUZZ-bus. Om 15 uur starten de opnames voor het debat. BRUZZ, BX1 en Filter Café willen jouw mening horen.

Zelf meedoen aan het debat? Stel je kandidaat via BRUZZ.be/debat

Week van de mobiliteit

In het mobiliteitsdebat gaat de discussie vandaag vooral over het schrappen van rijstroken en parkeerplaatsen. Hoe overstijgen we dat en werken we aan de mobiliteit van de toekomst?

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni