eindejaar 2021

Dennis Corbesier (Couleur Café): ‘Enorm blij dat we GATE konden organiseren'

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 20 december 2021

Het voorbije jaar heeft radiopresentator Gunnar heel wat interessante gasten over de vloer gehad in zijn studio. Zo heeft hij onder andere caféuitbaters, leerkrachten en festivalorganisatoren geïnterviewd. Stuk voor stuk mensen die een bewogen 2021 achter de rug hebben. Deze week nodigt Gunnar elke dag één van hen uit om samen terug te blikken op het afgelopen jaar. Vandaag spreekt hij met Dennis Corbesier, woordvoerder van Couleur Café.

Corbesier vertelt Gunnar over het moeilijke jaar dat Couleur Café heeft gehad, en over hoe ze op korte tijd een volledig nieuw festival in elkaar hebben kunnen steken. Dat festival, GATE, bleek een echte succesformule en zal volgend jaar nog een keer georganiseerd worden. En ook Couleur Café zal opnieuw kunnen doorgaan, vertelt Corbesier.

Corbesier hoopt in de toekomst nog meer evenementen zoals GATE te kunnen organiseren. ‘We willen meer aanwezig zijn in de stad doorheen het jaar met kleinschaligere evenementen’, klinkt het. Hij wenst dan ook iedereen een 2022 vol livemuziek toe.

Dit was 2021

In 2021 schreeuwden veel mensen om aandacht, in online calls maar vooral ook in onze stad. In een reeks eindejaarsinterviews laten we die mensen aan het woord die minder gehoord werden.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?