Boterhammen in het Park van start met Spinvis: 'Brusselaars, wees trots'

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 28 augustus 2023

Maandag ging in het Warandepark Boterhammen in het Park van start met optredens van de Belgisch-Rwandese Porcelain id en aansluitend de Nederlandse singer-songwriter Spinvis. "Lieve Brusselaars, wees alsjeblieft heel erg trots. Besef dat je een deeltje uitmaakt van een geweldig boek. Dat is Brussel", gaf die laatste nog mee aan BRUZZ.

Boterhammen in het Park keert na een paar edities in Tour & Taxis terug in het Warandepark. Naast Spinvis en Porcelain id, prijken de komende dagen nog LeBlanc, Pommelien, Ysmé, Vieze Meisje, S10, Frank Vander linden en Laïs op de affiche.

Bij Feeërieën 2023, het andere gratis zomerfestival van de AB-organisatie dat deze week in hetzelfde park plaatsvindt, zullen Paul St. Hillaire a.k.a. Tikiman, Richard Akingbehin, Benjamin Abel Meirhaege, Valgeir Sigurðsson en Elisabeth Klinck een podium krijgen.

Ook celliste en zangeres Mabe Fratti, Khalab Live Band en het Londense collectief Emanative, Etran De L'Aïr, Brìghde Chaimbeul, BLCK MAMBA, Lateena (live), Rokia Bamba en host Mc Zelda Fitzgerald zijn van de partij. De beide festivals worden voor het eerst vergezeld door 'Bar Chaud', waar de parkbezoekers kunnen genieten van proza, poëzie, een drankje en workshops.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?