Ook Parckfarm kookt (vegan) spaghetti's voor Brussel Helpt

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 7 november 2022

Parckfarm neemt dit jaar voor het eerst deel aan Brussel Helpt en biedt zo'n 90 vegan spaghetti's aan ten voordele van Kinumai. Die spaghetti's worden bereid door de organisatie ProVeg, zij promoten een plantaardige levensstijl.

Op 26 november kan je in heel Brussel spaghetti gaan eten voor Brussel Helpt, dit jaar ten voordele van Kinumai, een organisatie die zich inzet voor rolstoeltoegankelijkheid in handelszaken en horeca-etablissementen. Het verzamelde geld wordt gebruikt om oprijplaten aan te kopen voor die handelszaken, zodat mensen met een beperkte mobiliteit zich toch vrij kunnen bewegen doorheen de stad.

Voor de eerste keer neemt ook Parckfarm deel aan Brussel Helpt, Parckfarm is een serre op de Tour en Taxis site die verschillende workshops aanbiedt over eenvoudig leven en minder consumeren. Dat ProVeg contact opnam met hen om de handen in elkaar te slaan, was dan ook logisch, zegt Alessio van Parckfarm: "We hebben een gelijkaardige filosofie."

Brussel Helpt: Kinumai

Brussel Helpt steunt dit jaar Kinumai. Deze organisatie werd opgericht eind 2020 en ijvert voor een beter toegankelijke stad voor mensen met een mobiele beperking, vaak rolstoelgebruikers.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?