Tipsy Tribe: creativiteit en gezelligheid troef

Luana Difficile, SAH
31/05/2024

Tipsy Tribe maakt artisanaal bier én stookt eigen sterke drank, dat is uniek in Brussel. Aylin en Dan zijn steevast aanwezig om te adviseren, want het aanbod is al even divers als creatief - zowel wat eigen bieren betreft als zelf gestookte sterke drank.

IPA's, pale ale, rijstbier of een sour met limoen en citroen, porter of stout, je vindt bij Tipsy Tribe altijd wel een drankje naar je gading. Voor de eerste echte Brusselse whisky is het nog even wachten, die ligt nog even te rijpen in een eiken vat, maar Brusselse vodka, gin of likeur kan je er wel al proeven. De 'brewstillery' aan de Jetsesteenweg is op zich niet groot maar wel gezellig. Er is een terrasje en er is plek genoeg om er bier-yogalessen te volgen of allerlei events te organiseren.

Workshops en rondleidingen maken ook deel uit van het aanbod. Saïd mocht langs en kon duidelijk genieten van de creativiteit van master-stokerbrouwer Dan. Die haalt zijn inspiratie onder andere uit het koken.

BRUZZ Guide 2024

Met de BRUZZ Guide 2024 gaan we terug naar de essentie: een flinke gids met een rits leuke adresjes om te ontdekken in Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Saïd in the City , Koekelberg , Shop , Resto & Bar , BRUZZ Guide 2024 , Tipsy Tribe , taproom

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni