Brusselse jeugdhuizen vieren tienjarig bestaan in LaVallée met 'Afrit 10'

Bekijk ook de afspeellijst: vrijdag 18 november 2022

De Brusselse jeugdhuizen bestaan tien jaar en vieren dat vrijdagavond in LaVallée in Molenbeek met concerten en dj's. Het evenement heet ‘Afrit 10’ en verwijst naar de weg die de jeugdhuizen afgelegd hebben.

Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel vzw (JHOB) werd in november 2012 opgericht om de jongeren van de Brusselse jeugdhuizen op maat te ondersteunen en kansen te bieden. Om hun tienjarig bestaan te vieren geven ze een feest van 10 uur in LaVallée, Molenbeek.

De naam 'Afrit 10' verwijst naar de weg die ze de afgelopen 10 jaar hebben afgelegd en de nieuwe weg die ze willen inslaan. Zo wordt ook de nieuwe naam en huisstijl uit de doeken gedaan.

Brusselse line-up

Op het programma: live-bands, dj-sets, dansperformances en een uitgebreide receptie om iedereen te bedanken die de afgelopen tien jaar zijn steentje bijdroeg aan De Brusselse Jeugdhuizen.

De 100 procent Brusselse line-up is samengesteld uit oude bekenden en opkomend geweld. De avond wordt afgetrapt door hiphoppers LeBlanc feat. BXL Music Lab (het muziekproject van De Brusselse Jeugdhuizen) waarna de funkpopband Indigo Mango mag tonen waarom zij de laatste Sound Track titel binnenhaalden. DJ's Zouzibabe, Rrita Jashari B2B Phonetics en Louis Vogue houden de dansvloer warm tot in de vroege uurtjes.

Nog op het menu: dans met JH De Kuub-residents BeHouse Sisters en verse taco's en pizza's van Wacko Taco en Kuba '97.

Afrit 10 - 10Y De Brusselse Jeugdhuizen
18/11, 18h-04h, LaVallée Molenbeek
Ingang: vrije bijdrage.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?