| 'Hier werken we ter voorbereiding van metro 3', kondigen de spandoeken op de Keizer Karellaan maandag nog aan. Ze worden zo snel mogelijk weggehaald

Gezien: traject metrolijn 3 loopt even langs Keizer Karellaan

© BRUZZ
27/07/2020

Ondanks spandoeken die metrolijn 3 aankondigen op de Keizer Karellaan, is het traject van de metrolijn niet gewijzigd. Een onderaannemer van Brussels waterbedrijf Vivaqua heeft dranghekken met dekzeilen met die melding erop per abuis hergebruikt.

Op de Keizer Karellaan in Ganshoren zijn momenteel werken aan het distributienet en de riolering aan de gang.

Daarbij heeft een aannemer dranghekken van een eerdere werf op het traject van metrolijn 3 hergebruikt, en de dekzeilen erop laten zitten, laat waterbedrijf Vivaqua weten na navraag door BRUZZ. "Het gaat om een vergissing, de spandoeken worden nu zo snel mogelijk verwijderd."

Dit artikel kwam tot stand dankzij een tip van een opmerkzame lezer. Nieuws melden kan via Whatsapp (0489-988.988) of via het formulier op onze website.

spandoek metrolijn 3 keizer karellaan

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ganshoren , Awel merci , Gezien , metro Noord , metrolijn 3 , Keizer Karellaan , vivaqua

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni