| Archiefbeeld: Paradise City in 2020.

Paradise City Festival kondigt eerste namen aan

© Belga
18/01/2023

Paradise City Festival heeft woensdag de eerste namen van haar line-up voorgesteld. Onder meer gevestigde waarden Palms Trax en Helena Hauff komen deze zomer een set spelen aan het Kasteel van Ribeaucourt in Perk, bij Steenokkerzeel in Vlaams-Brabant.

Het elektro- en technofestival heeft woensdag 25 namen gelost. Behalve Palms Trax en Helena Hauff tekenen ook onder meer Shanti Celeste, Nico Morano en Folamour present. Melodieuze house mag het publiek verwachten van Adriatique. Technoliefhebbers komen aan hun trekken door LSDXOXO. Met VTSS & Nene H en Eris Drew & Octo staan ook enkele populaire namen uit de ravewereld op de affiche. De volledige line-up die tot hiertoe is aangekondigd, is terug te vinden via de website van het festival.

Paradise City staat bekend om haar ecologische en duurzame visie. Recent mocht de organisatie daarvoor het label 'Outstanding' ontvangen van A Greener Festival, een non-profit organisatie die evenementen helpt hun milieu-impact te verkleinen.

Het festival vindt plaats van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2023. Het is dit jaar de achtste editie van Paradise. Voor het eerst wordt een zesde podium gebouwd op het evenement.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni