Elke vrijdag van juni zendt BRUZZ live uit vanuit de stad

Wake Up Brussels kijkt naar cultuursector vanop de Varkensmarkt

© BRUZZ
04/09/2020

De cultuursector die zichzelf heruitvindt. Dat is het centrale thema van de eerste uitzending van Wake Up Brussels, waarin BRUZZ stilstaat bij hoe de stad herleeft na corona. Volg live vanop de Varkensmarkt hoe de cultuursector in Brussel herrijst na de coronacrisis.

Op vrijdag 4 september bijt Wake Up Brussels opnieuw de spits af met een uitzending over cultuur in Brussel na corona. Dat gebeurt van 15 tot 18.30 uur live vanop de Varkensmarkt aan jeugdtheater Bronks, één van de locaties waar op dit moment het theaterfestival plaatsvindt.

Vijf vrijdagen lang trekt BRUZZ erop uit om te kijken hoe Brussel de rug recht. Na de Varkensmarkt trekt de BRUZZ-bus nog naar BX Brussels, het Ter Kamerenbos, de Erasmus Hogeschool en het Luxemburgplein. Zowel jongeren, mobiliteit, onderwijs en de Europese instellingen worden onder de loep genomen.

De uitzendingen kunnen steeds live op BRUZZ radio, BRUZZ tv en online gevolgd worden, van 15 uur tot 18.30 uur.

Wake Up Brussels

Brussel blijft draaien en BRUZZ draait mee! Hoe moet het na de coronacrisis verder met onderwijs, cultuur, jeugd en sport, of mobiliteit? En hoe staat het met Europa? (Her)bekijk alle bijdragen hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , culture , Cultuurnieuws , Wake Up Brussels , Wake Up Brussels , cultuursector , Varkensmarkt

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni