Het nieuwe filiaal van de The Avocado Show aan de de Jean Stasstraat

The Avocado Show opent tweede filiaal in Brussel

HS
© BRUZZ
22/03/2022

De Nederlandse restaurantketen The Avocado Show opent dinsdag een tweede filiaal in Brussel. Het avocadorestaurant op de Anspachlaan in het stadscentrum krijgt voortaan het gezelschap van een nieuw filiaal aan de autovrije Jean Stasstraat in Sint-Gillis.

Je bent ongetwijfeld weleens langs het grote, glazen restaurant tussen De Brouckère en de Beurs gewandeld. The Avocado Show, een Nederlands foodconcept rond avocado’s, staat er sinds 2018 en heeft in die tijd veel belangstelling weten aan te trekken, hoewel er ook problemen met de uitbater waren. Vier jaar later opent het restaurant haar tweede filiaal aan de andere kant van Brussel.

“We zijn hier een dik half jaar mee bezig geweest,” vertelt medeoprichter Ron Simpson. “Wij houden heel erg van Brussel en alles wat de stad te bieden heeft. We zijn daarom ook heel blij en trots hier nu een tweede vestiging te kunnen openen.”

The Avocado Show in 2018, in precoronatijden, Anspachlaan 66, aan de Brusselse voetgangerszone
© The Avocado Show | The Avocado Show in precoronatijden, Anspachlaan 66, aan de Brusselse voetgangerszone.

'Intiemere sfeer'

Doorheen de verschillende filialen staat het avocadorestaurant bekend om de verschillende stijlen van elke locatie. Hier in Brussel is dit ook het geval.

“De twee vestigingen zijn heel verschillend. We hebben dit opzettelijk gedaan. De nieuwe locatie heeft een meer intieme sfeer, vergeleken met de grote, flashy vestiging aan de Brouckère, en is precies een grote woonkamer.”

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie