Nieuw Brussels adres in Michelingids, maar ook één tweesterrenrestaurant minder

JP , KVDP
© BRUZZ
18/11/2019

Vandaag werd in Gent de nieuwe Michelingids voorgesteld. In de lijst van sterrenrestaurants staat voortaan ook La Canne en Ville uit Elsene. Verder verandert er weinig voor de Brusselse restaurants. De restaurants die al een ster hadden, behouden die ook.

Tijdens een ceremonie in Gent werd de Michelingids 2020 voorgesteld. De grote vraag was of er een nieuw restaurant met drie sterren zou bijkomen. Dat is niet het geval. Het Oost-Vlaamse Hof van Cleve blijft het enige Belgische drie sterrenrestaurant.

Voor Brussel verandert er relatief weinig in vergelijking met de vorige editie van de Michelingids, al verliest La Villa in the Sky aan de Louizalaan een ster. Daardoor telt Brussel nu een tweesterrenrestaurant minder.

Nieuwe ster voor Elsens restaurant

Comme Chez Soi, La Paix, Sea Grill en Bon-Bon behouden hun twee sterren wel. Alle restaurants die in de vorige editie al een ster hadden, behouden die ook. Daarnaast zit er een nieuwkomer in de lijst van Brusselse sterrenrestaurants: La Canne en Ville uit Elsene is een van de zeven nieuwe restaurants in de gids die voor het eerst een ster kregen.

"Ons werk wordt beloond", klinkt het bij het Elsense restaurant op Facebook. "We bedanken ons fantastische team en onze klanten voor hun steun en loyaliteit."

Klik op de bolletjes op de kaart om meer te weten te komen over de Brusselse sterrenrestaurants.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Resto & Bar , Michelingids , Michelinster

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni