Slagerij Dierendonck stapt mee in nieuwe Villa Lorraine-boetiek

© Serge Litvine via Facebook
| De nieuwe boetiek is sinds woensdag open op het Dumonplein vlakbij Stokkel.

Slagerij Dierendonck, die een atelier uitbaat in hartje Brussel, krijgt een eigen afdeling in de nieuwe boetiek van het bekende restaurant La Villa Lorraine. De zaak op het Dumonplein in Sint-Pieters-Woluwe opende woensdag de deuren.

Het gastronomisch restaurant La Villa Lorraine verkoopt in zijn boetieks culinaire topproducten, zoals ganzenlever of kaviaar, maar ook de betere champagnes en wijnen. Je kan er ook terecht voor hoogwaardige messen, huisbereide banketgerechten en zelfs geurkaarsen. Eerder sloeg het gevierde restaurant aan het Ter Kamerenbos al zijn traiteurtenten op in Ukkel, Elsene en Lasne.

Op het Dumonplein openden de uitbaters woensdag een vierde boetiek. Voor deze traiteurzaak in Sint-Pieters-Woluwe slaat La Villa Lorraine de handen in elkaar met de West-Vlaamse slager Hendrik Dierendonck, die sinds enkele jaren een succesvol atelier uitbaat in de Sint-Katelijnestraat. Een selectie van zijn vleeswaren zal verkocht worden in de boetiek. Dierendonck krijgt er een aparte afdeling.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?