| Trio Indigo dat zal optreden bij Aki thuis.

Living Room Music Festival op 8 mei in Matonge

AV
© BRUZZ
05/05/2022

Het Living Room Music Festival van Muziekpublique vindt dit jaar plaats in Matonge. Bezoekers kunnen concerten met traditionele muziek van over heel de wereld bijwonen. Wat maakt dit festival anders? Je zit gewoon in de woonkamer van de buurtbewoners.

De nieuwe editie neemt je mee in de buurt rond het Molière theater in Matonge. Met de concerten ontdek je verschillende culturen van Mexico tot Tibet en ondertussen kan je in de Democratische Republiek Congo, Iran en Syrië passeren. Het zijn enkele van de tien culturen die op het muzikale programma staan. Daarnaast maak je ook kennis met je buren, andere toeschouwers en vrijwilligers van het festival. Het doel is om een gezellige sfeer te creëren en een fijne namiddag te beleven.

Living Room Music Festival biedt de toeschouwers tien concerten aan. Uit het aanbod kan je er drie kiezen om bij te wonen. Elke muzikant of groep speelt telkens 30 minuten lang en dit op drie verschillende momenten. Zo zou de bezoeker genoeg tijd hebben om zich van de ene woonkamer naar de andere te verplaatsen, dit kan te voet of met de fiets. De huizen zijn namelijk dichtbij elkaar gelegen om zo min mogelijk tijd te verliezen.

Op zondag 8 mei, de dag van het festival, kan je rechtstreeks met je ticket naar je eerste concert gaan. Wanneer je nood hebt aan een drankje of sanitaire pauze kan je altijd terecht in het Molière theater dat als centraal punt functioneert voor de bezoekers.

Meer info vind je op de website van Muziek Publique.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni