Dit was dag 2 van Couleur Café: 'Ik voel mij hier heel vrij'

© BRUZZ
24/06/2023
Updated: 24/06/2023 22.52u

De zomer start pas écht met Couleur Café. BRUZZ is er opnieuw bij. Verwacht veel sfeer, verrassende reportages vanop het terrein en gezellige babbels met artiesten in en rond de BRUZZ-bus. Dit is dag 2 van het festival.

Review: Protoje

Protoje is een vertrouwd gezicht op Couleur Café, want hij is al aan zijn derde passage toe. Zijn gemoedelijke set vol love en peace wist zowel de massa als muziekfans te bekoren. Lees hier de volledige review.

230624_CC_Protoje.jpg

Review: Niveau4

Met een gang van zeven enthousiaste mc's, aangestuurd door dj Vega, lijkt de toekomst van Couleur Café verzekerd. Lees hier de volledige review.

230624_CC_Niveau4.jpg

'Als ik maar één ding mocht kiezen, zou het toch zingen zijn'

Op dit moment is hij de harten van het publiek voor de Red Stage aan het inpalmen, maar gelukkig kon Celine TAYC nog even strikken in de backstage voor een kort, maar liefdevol gesprek.

Review: Coely

Haar concert voelde aan als thuiskomen, zei Coely. Maar haar set was vooral empowerend en verbindend genoeg om haar verworven plek als rolmodel kracht bij te zetten. Lees hier de volledige review.

c7bf057b-dsc09946.jpg

'Gewoon de bassen volgen'

Bram had even moeite om de dub stage te vinden, maar eens daar geraakt, liep hij snel een gewillig slachtoffer tegen het lijf dat hij aan een paar 'dub-zinnige' vragen kon onderwerpen.

Review: Jazz Brak

Het was tot ver buiten de tent aanschuiven voor het solodebuut van Jazz Brak op Couleur Cafe. Hij blonk van geluk, zeker toen de maten van STIKSTOF hem op het podium een hart onder de riem kwamen steken. Lees hier de volledige review.

979ce53c-dsc09695.jpg

Niet alleen de muziek is steengoed, maar het eten ook

Op een festival mag er natuurlijk geen eten ontbreken. Amanda kijkt eens bij de festivalgangers wat de pot schaft vanavond.

Review: ArrDee

Enter een snaak van twintig uit Brighton, die drillrapt alsof zijn leven ervan afhangt. Dat hij al over de rand van de doorbraak staat kon je zien in een volgelopen Groentheater op Couleur Café. Lees hier de volledige review.

5ee9e950-dsc09574.jpg

Mortimer: 'Ik voel me hier heel vrij'

Mortimer opende net de Red Stage en blikt even terug samen met Celine. Het was zijn eerste keer op Couleur Café, maar waarschijnlijk niet de laatste keer: "Het geeft me een heel bevrijdend gevoel. Ik houd van de sfeer hier."

'Soms saboteren we onze eigen muziek om nieuwe wegen in te kunnen slaan'

Het duo Lander & Adriaan sluit vandaag The Fox-stage af vanaf 23.45 uur. Maar eerst kwamen ze nog even langs bij Celine in de BRUZZ-bus om te vertellen over hun samenwerking: "Wij hebben elkaar gevonden tijdens de lockdown."

Amanda past zonnebrillen met Nicole en Sofia

Lap! Zonnebril thuis vergeten? Geen probleem, je vindt er in allerlei leuke kleurtjes op Couleur Café. Amanda test ze voor je uit.

Review: Orchestra Baobab

Als tegengewicht voor het vele jonge hiphoptalent dat hier de planken bestijgt bleek het aantrekken van een Senegalees orkestje dat al meer dan een halve eeuw bestaat een voltreffer van formaat. Hun set maakte iedereen goedgezind. Lees hier de volledige review.

230624_Couleur_Cafe_Orchestra_Baobab

DJ Vega: 'Dit jaar ben ik niet illegaal binnengeglipt'

Couleur Café biedt ook ruimte aan de grote namen van morgen met hun hiphopplatform Niveau4. De zeven rappers, waaronder Low G, brachten samen met DJ Vega het nummer Cypher23 uit. Om 21.45 uur staan ze ook op de Green Stage.

Reporter Amanda ontdekt de hottub

Wie goed oplet, heeft naast de ingang de hottub misschien wel gespot. Reporter Amanda gaat hem even testen om af te koelen in deze tropische temperaturen.

Bankarabar: een van de hidden gems op Couleur Café

Naast de grote podia, kan je overal op de weide ook verstopte pareltjes vinden zoals de Bankarabar. Reporter Bram neemt twee festivalgangers mee naar de feestelijke bar door een mysterieuze tunnel.

'Mijn moeder kocht de tickets, ik ken niemand van de line-up'

Couleur Café trekt heel wat verschillende bezoekers aan. Ook deze twee metalheads belandden hier per toeval en zijn alvast grote fan van de sfeer.

Coely: 'Ik ben hier al voor de vijfde keer'

Couleur Café verwelkomt Coely al voor de vijfde keer dit jaar. Om 20u30 verovert ze het publiek van de Red Stage, maar nu had ze nog even tijd voor een babbel met Celine in onze bus. Zelf gaat ze na haar eigen optreden kijken naar TAYC.

Coely op bezoek in de BRUZZ-bus

Ook onze BRUZZ-dj's draaien op Couleur Café

Op de Black Stage draaien ook verschillende dj's van onze BRUZZ-avondprogrammatie. Amanda gaat eens horen bij de festivalgangers wat ze ervan vinden.

'Het ideale moment om eens een gekleurde lippenstift te dragen'

De kampeerders maken zich volop klaar voor de tweede dag van het festival. En daar horen kleurrijke looks bij. Kampeerder Erika geeft onze reporter Amanda een festivalproof makeover.

Amanda krijgt een nieuw kapsel

Op het festival kan je niet enkel terecht voor muziek, maar je kan er ook een makeover krijgen. Dankzij de dames van Curls and Fro's krijgt Amanda een gloednieuw kapsel. En ook morgen staan ze er weer.

Presentator Annabelle: 'Couleur Café, dat is gastvrijheid'

Reporter Bram treft een van de drie presentatoren van het festival, Annabelle, in een theetent. Daar delen ze samen enkele gebakjes vooraleer ze aan het werk gaat.

Anna van het BRUZZ-promoteam: 'De pingpongtoernooien kunnen beginnen'

Rondhangen op de banken, genieten van een concert vanuit de ligstoelen, een wedstrijdje pingpong spelen... het kan allemaal aan de BRUZZ-bus. En wat je moet doen om draadloze oortjes te winnen, vertelt Anna bij Celine.

Couleur Café 2023

Op 23, 24 en 25 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni