| De werken aan de tijdelijke zaal zijn in volle gang.

Alternatieve muziektempel Magasin 4 heropent in maart op tijdelijke locatie

© BRUZZ
13/12/2023

In afwachting van de verhuizing naar de Stapelhuisstraat zet Magasin 4 tijdelijk zijn activiteiten verder in de Grondelsstraat in Anderlecht. Daar hoopt de club begin maart al opnieuw concerten te organiseren.

Goed nieuws dus voor wie pop en r&b maar slappe kost vindt. Op de nieuwe locatie is plaats voor zo’n 450 liefhebbers van overwegend alternatieve muziekstijlen als hardcore, metal, punk en ska.

Voorlopig is de zaal nog een grote werf, maar begin maart wil Magasin 4 er wel al de eerste concerten laten plaatsvinden. "Wat er dan precies op het programma zal staan, is nog niet zeker", zegt coördinator Christophe Masson. “De definitieve programmatie is voor januari."

De club zal waarschijnlijk één tot maximum twee jaar op de locatie in de Grondelsstraat verblijven. Van zodra de werken klaar zijn op de nieuwe locatie, op de hoek van de Havenlaan en de Stapelhuisstraat, zal Magasin 4 daar haar permanente basis hebben.

In februari moest de muziekclub haar vorige locatie, tegenover Thurn & Taxis, verlaten voor de bouw van het toekomstige Becopark.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Muziek, Cultuurnieuws, Magasin 4

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni