Negen nieuwe namen maken line-up BSF compleet

© Eric Danhier

Brussels Summer Festival heeft nog negen nieuwe namen toegevoegd aan zijn affiche. Scandinavië viert hoogtij met de Zweedse Tove Lo en de Deense MØ. Daarmee is het plaatje ook volledig ingekleurd. Het stadsfestival gaat dit jaar door van 14 tot en met 18 augustus.

MØ brak in 2015 door met haar single 'Lean On', de instant-wereldhit die ze samen met Major Lazer en DJ Snake maakte. Ook haar andere singles 'Kamikaze' en 'Final Song' werden in de volgende maanden grijsgedraaid op de radio. De Zweedse indiepopster Tove Lo kennen we dan weer vooral van haar nummer 'Stay High', vier jaar geleden stond ze daarmee bovenaan de hitlijsten.

Naast MØ en Tove Lo ook weer heel wat namen die vooral aan Franstalige kant een belletje zullen doen rinkelen. De electropop van Hyphen Hyphen, die eind mei eerst nog in het Koninklijk Circus staat, vervoegt op zaterdag de eerder aangekondigde producer The Magician. En op maandag kan ja naast headliner Christine and the Queens ook naar Eurosongkandidaten Les Fatals Picards.

De volledige line-up vind je op de website van het festival.

BRUSSELS SUMMER FESTIVAL 14 > 18/8, verschillende podia in de binnenstad

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?