Rudimental en Whispering Sons op BSF

Het Britse Rudimental speelt deze zomer op het Brussels Summer Festival.

Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft alweer nieuwe namen gelost. Het Britse Rudimental staat op de affiche en ook de Limburgse groep Whispering Sons komt naar Brussel afgezakt. Het Brussels Summer Festival vindt plaats tussen 14 en 18 augustus.

De bekende Londense drum and bass-groep Rudimental vierde vorige maand hun comeback met Toast to Our Differences. Dat levert hen nu een plaatsje op het podium van het Brussels Summer Festival deze zomer op.

Rock-Rally winnaars Whispering Sons zijn één van de vele Belgische artiesten die op het BSF welkom zijn. De band bracht onlangs hun debuutplaat Image uit en belooft een sterk live-optreden.

Ook hiphopcollectief Columbine, het Parijse duo Sein, én de enigmatische dj- en beatmaker Vladimir Cauchemar, de man achter 'Malade' van Roméo Elvis, behoren tot de nieuwe emblematische namen op de affiche. En met de Franse zangeressen Clou en Nana Adjoa zijn er een paar mooie ontdekkingen te doen op het festival. Die laatste wordt getipt als één van de meest veelbelovende soulstemmen in Europa.

BRUSSELS SUMMER FESTIVAL van 14 tot 18/8, verschillende locaties

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?