Pascal Smet (one.brussels-Vooruit), Brussels staatssecretaris in de regering-Vervoort III, bevoegd voor Stedenbouw, Europese en Internationale Aangelegenheden, Buitenlandse Handel, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp

| Pascal Smet (one.brussels-Vooruit), Brussels staatssecretaris in de regering-Vervoort III, bevoegd voor Stedenbouw, Europese en Internationale Aangelegenheden, Buitenlandse Handel, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp.

Brussel opent economisch bureau in Kopenhagen

© Belga
24/11/2022

Hub.brussels, het Brusselse agentschap voor bedrijfsondersteuning, opent een bureau in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Dat heeft Brussels staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) woensdag bekendgemaakt.

Het kantoor opent de deuren in de gebouwen van BLOXHUB, een Deens netwerk rond duurzame stadsontwikkeling.

Handelsmissie

Hub.brussels gaat Brusselse bedrijven in Kopenhagen helpen om zich lokaal in te planten en investeerders de weg naar de Belgische hoofdstad tonen. Verschillende Brusselse bedrijven zijn momenteel in Kopenhagen voor een handelsmissie georganiseerd door technologiefederatie Agoria, hub.brussels en innovatiecentrum Sirris en geleid door Smet.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni