Burger King opent vestiging op Anspachlaan voor Tourstart

© Google
| Het burgerrestaurant zal het Mexicaanse fastfoodrestaurant Chi Chi’s vervangen, een gekend gezicht op de centrale lanen.

Op vrijdag 5 juli opent Burger King een derde restaurant in Brussel, deze keer in de voetgangerszone. De timing van de opening is niet toevallig gekozen. "“Le Grand Départ is een kans die we niet konden laten passeren."

Na een vestiging in Oudergem en aan de Elsensesteenweg in Elsene komt Burger King nu ook naar het centrum. Aan de Anspachlaan neemt de hamburgerketen de plek in waar het Mexicaanse fastfoodrestaurant Chi Chi’s voordien zat.

Op vrijdag 5 juli opent het derde restaurant van Burger King in Brussel de deuren. Die timing is niet toevallig. "Le Grand Départ is een kans die we niet konden laten passeren", zegt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, het bedrijf boven Burger King en Quick.

'Miljoen potentiële klanten'

"Het centrum van de stad verwacht een miljoen bezoekers voor dit evenement, dat zijn evenveel potentiële klanten voor ons nieuwe restaurant. We hadden niet beter kunnen dromen voor deze opening."

Deze derde Brusselse vestiging heeft een oppervlakte van 820 vierkante meter en biedt 230 zitplaatsen. Er worden ongeveer 80 personen tewerkgesteld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?