Colruyt levert gezonde maaltijden met de fiets

© Colruyt
| Rose Mary, het nieuwe foodconcept dat verse maaltijden klaarmaakt in de Colruyt Group Academy in Ukkel.

Een leegstaande keuken van de Colruyt Academy in Ukkel wordt sinds vrijdag gebruikt voor het nieuwe foodconcept van de supermarktketen ‘Rose Mary’. Door de coronacrisis konden de kookworkshops die er normaal plaatsvinden niet meer doorgaan. Daarom zetten de chef-koks er nu een verse maaltijdbezorgdienst op poten.

“We zien Rose Mary als een gezonder alternatief voor andere maaltijdbezorgdiensten,” zegt de woordvoerster van Colruyt, Eva Biltereyst. “Mensen bestellen maaltijden die lekker zijn en waar ze blij mee zijn, maar waarvan ze weten dat deze maaltijden niet noodzakelijkerwijs gezond zijn.” De maaltijden van Rose Mary zijn een gezonder alternatief. Ze worden vers gemaakt en hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden.

Klanten kunnen een maaltijd bestellen voor 12 uur en dan krijgen ze die ‘s avonds aan huis geleverd door een fietskoerier.

Momenteel rijden ze met de fiets naar Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Etterbeek, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe. “Als het concept aanslaat, kunnen daar nog gemeentes bijkomen,” aldus Biltereyst.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?