E-commercebedrijf Vente-Exclusive brengt 220 jobs naar Vorst

© Vente-Exclusive

Het hoofdkantoor van e-commerceplatform Vente-Exclusive verhuist op 14 december naar Vorst. Dat doet het bedrijf omdat zijn kantoor in Ruisbroek te klein was geworden voor het groeiende aantal werknemers. "Door onze verhuizing zullen we bovendien makkelijker de geschikte werknemers vinden."

Het gaat goed met Vente-Exclusive.com, onderdeel van de Franse Vente-Privéegroep. Dat zegt Tobias Tousseyn, country manager België en Luxemburg. "Door de aanhoudende groei verdubbelde niet enkel de capaciteit van ons magazijn. Daarnaast moesten we ook uitkijken naar een nieuwe plek voor onze hoofdzetel," zegt Tousseyn aan BRUZZ.

En die vond het bedrijf in Vorst, op amper een kilometer van het oude kantoor in Ruisbroek én bovendien in dezelfde straat, de Humaniteitslaan.

'Dichter bij openbaar vervoer'

"Het is voor ons steeds belangrijk geweest om dichtbij of in de hoofdstad te zitten," aldus Tousseyn. "Maar nu zullen we dichter bij het openbaar vervoer zitten en dat is een groot voordeel. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe werknemers en zijn ervan overtuigd dat we die voortaan makkelijker zullen vinden."

Vente-Exclusive biedt via 'flash sales' allerlei producten aan met soms stevige kortingen. Vandaag telt het bedrijf zo'n 400 werknemers in België, van wie er 223 in het kantoor in Vorst tewerk zullen worden gesteld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?