Couleur Café klokt af op 65.500 bezoekers

© Kevin Van den Panhuyzen
| Het driedaagse muziekfestival lokte volgens de organisatoren in totaal 65.500 bezoekers. Dat zijn er 5.500 meer dan vorig jaar.

De 29ste editie van Couleur Café is zondagavond ten einde gelopen. Het driedaagse muziekfestival lokte volgens de organisatoren in totaal 65.500 bezoekers. Vorig jaar ging het nog om 60.000 muziekliefhebbers.

Zondag beet Coely de spits af op het hoofdpodium, de zogenaamde Red Stage. Daarna maakten onder meer nog Ziggy Marley en Young Thug hun opwachting. Afsluiten deed het trio Chinese Man, Youthstar & ASM. Vrijdag en zaterdag passeerden onder meer al Angèle, Selah Sue, Damso, en Melanie De Biasio de revue.

Couleur Café vindt sinds vorig jaar niet langer in Thurn en Taxis plaats, maar wel in het Brusselse Ossegempark aan de voet van het Atomium. Vrijdag kwamen er 23.000 muziekliefhebbers over de vloer, zaterdag telden de organisatoren 22.500 bezoekers en zondag werd afgesloten met nog eens 20.000 gegadigden.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?