Podcast

Gene Zever met Bjorn Ghyselen: ‘Brussel is soms vuil en chaotisch, dat maakt het echt'

11/03/2024

Gene Zever is een podcast van BRUZZ waarin we een stem geven aan jonge Brusselaars met een visie. Axel en Marvin, presentatoren van de podcast, gaan in deze nieuwe serie op zoek naar jong talent, creatieve zielen en moedige ondernemers. Vandaag spreken we met Bjorn Ghyselen, oprichter van het handtassenmerk peterselie.

Deze jonge creatieveling groeide op in West-Vlaanderen, maar verhuisde voor zijn studies naar Brussel. Ondertussen voelt Ghyselen zich al meer Brusselaar dan West-Vlaming. In deze aflevering van Gene Zever heeft hij het onder andere over het ontstaan van zijn handtassenmerk, Brussel als inspiratiebron en de grootste uitdagingen in de modesector.

Van finsta tot merknaam

“Peterselie, het kruid, is altijd heel aanwezig geweest in m’n leven”, vertelt Ghyselen. “Als kind at ik bijvoorbeeld veel verse peterselie uit de tuin, daarna werd het ook de naam van m’n finsta (fake + insta, nvdr.). Toen ik m'n merk starte, was zoeken naar een merknaam dus helemaal niet moeilijk.

"Daarnaast past peterselie, als merk dan, ook perfect bij de genderneutrale look and feel, die we willen uitstralen", voegt hij daaraan toe.

De aflevering en alle volgende gesprekken van Gene Zever zijn beschikbaar op je favoriete podcast-app en op BRUZZ.be.

Gene Zever

In de podcast Gene Zever gaan presentatoren Axel en Marvin op zoek naar jong talent, creatieve zielen en moedige ondernemers.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni