| Nationale actiedag in Brussel

MIVB waarschuwt voor hinder tijdens nationale actiedag 21 september

JP
© BRUZZ
15/09/2022

De MIVB verwacht storingen op haar net op woensdag 21 september door de nationale actiedag rond koopkracht die in Brussel plaatsvindt. ​

Verschillende vakbondsorganisaties in België roepen op tot mobilisatie op woensdag 21 september in Brussel. Mogelijk zullen MIVB-personeelsleden deelnemen aan de actie, waardoor er minder bus-, tram- en metroverkeer zal zijn. Daarnaast worden er ook vertragingen verwacht wegens de drukte rond de vakbondsbijeenkomst op het Muntplein.

Het is op dit moment onmogelijk om de omvang van de hinder in te schatten, stelt de MVIB. De MIVB raadt aan om voor alternatief vervoer te kiezen. De openbaarvervoermaatschappij verontschuldigt zich voor de moeilijkheden die haar reizigers zullen ondervinden.

De MIVB informeert haar reizigers woensdag de hele dag in realtime. De informatie is ook beschikbaar op de website www.mivb.brussels, de mobiele app en de sociale mediakanalen Facebook (facebook.com/mijnmivb) en Twitter (@STIBMIVB). Wie wil kan ook bellen naar de klantendienst op 070 23 2000.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni