| Tram 92 richting Fort Jaco aan het station van Schaarbeek.

Tram 92 omgeleid door werken op Haachtsesteenweg

SD
© BRUZZ
07/11/2022

Door werkzaamheden op de Haachtsesteenweg wordt tram 92 vervangen door een bus tussen Sint-Maria en Schaarbeek Station. Dat meldt de MIVB. "De omleiding duurt tot in februari door werken van het gewest," zegt MIVB woordvoerster An Van hamme.

Op de Haachtsesteenweg zijn er werken tussen de Seutinstraat en het Poggeplein. Een bus zal daarom de tram vervangen. Om de aansluiting met metrolijnen 2 en 6 mogelijk te maken, rijdt de bus tot aan het station Kruidtuin.

Richting Schaarbeek Station bedient de bus alle gebruikelijke haltes van de tram. Richting Kruidtuin wordt de bus omgeleid tussen de haltes Verboekhoven en Sint-Maria via het Colignonplein en de Koninklijke Sint-Mariastraat.

Het is de tweede keer dit jaar dat de tram wordt omgeleid door werken. Tram 92 werd tot mei nog omgeleid door de vernieuwing van de sporen.

Bussen ook omgeleid

Ook bus 65 en 66 richting Centraal Station worden omgeleid tussen de haltes Robiano en Rosa Parks via de Koninklijke Sint-Mariastraat en het Koningsplein.

Nachtbus N04 richting Centraal Station wordt omgeleid tussen Robiano en Sint-Maria via de Koninklijke Sint-Mariastraat. De halte Robiano wordt verplaatst naar de Rogierlaan 226, aan de halte van tram 25 richting Rogier.

221107_tram 92_haecht.jpg

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni