Tramverkeer ernstig verstoord door afgebroken bovenleidingen

© BRUZZ
| Naast lijn 97, raakten ook trams 8, 92 en 93 in de problemen door afgebroken bovenleidingen.
Updated: 07-12-2018 - 07:59

De MIVB laat via Twitter weten dat het tramverkeer op de lijnen 8, 92, 93 en 97 verstoord is door afgebroken bovenleidingen. Tussen haltes Legrand en Louiza, Janson en Louiza en Ma Campagne en Kruidtuin rijden er vervangbussen. Ook tram 81 kwam in de problemen door hetzelfde euvel, maar kan intussen wel weer verder.

Woordvoerster An Van Hamme van de MIVB zegt aan BRUZZ dat de kans groot is dat het tramverkeer de hele dag lang hinder zal ondervinden.

"Een vrachtwagen raakte deze ochtend de bovenleidingen van de tramlijnen tussen het Poelaertplein en de Louizalaan. Dat veroorzaakte heel wat schade. De herstellingswerken zullen vermoedelijk heel de dag in beslag nemen."

De MIVB raadt zijn reizigers de metro en de bus aan als alternatief, of stelt voor gebruik te maken van de pendelbussen die worden ingelegd tussen Louiza en Janson, Louiza en Legrand en MaCampagne en Kruidtuin.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?