De Amerikaanse president Joe Biden komt naar Brussel voor een NAVO-top en een ontmoeting met Koning Filip en premier De Croo op 14 en 15 juni 2021

| De Amerikaanse president Joe Biden komt naar Brussel voor een NAVO-top en een ontmoeting met Koning Filip en premier De Croo op 14 en 15 juni 2021.

Verkeerschaos blijft uit ondanks komst Joe Biden

ADD
© BRUZZ
14/06/2021

Van verkeerschaos is vooralsnog geen sprake in Brussel, ondanks het bezoek van Amerikaanse president Joe Biden aan Brussel. "Alles verloopt momenteel vlot op de Brusselse straten", klinkt het bij Brussel Mobiliteit.

Vandaag vindt een NAVO-top plaats in het hoofdkwartier in Evere. Amerikaans president Joe Biden is voor de gelegenheid ook in ons land sinds zondag, tot en met 15 juni. Die dagen wordt er in Brussel veel verkeershinder verwacht, maar volgens Inge Paemen, woordvoerster bij Brussel Mobiliteit, valt het maandagochtend goed mee.

"Alles verloopt vlot. We hebben geen melding gekregen van incidenten", zegt ze. "Dat kan in de loop van de dag wel veranderen. De president gaat zich veel verplaatsen in de stad, en dat kan voor verkeerschaos zorgen."

Bij de MIVB is het andere koek. "Zoals verwacht is er heel wat hinder op het net. Vooral rond de Europese wijk en het NAVO-hoofdkwartier in Evere/Haren", zegt woordvoerster Ann Van Hamme. "We verwachten geen verbetering vandaag, en ook morgen wordt het moeilijk. Ik verwijs reizigers graag naar de website van de MIVB voor de meest recente updates."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni