Abattoir verwelkomt nu ook woensdagmarkt

Foodmet, de markt op de site van Abattoir, aan de slachthuizen van Anderlecht in Kuregem Foodmet, de markt op de site van Abattoir, aan de slachthuizen van Anderlecht in Kuregem
© PhotoNews
© PhotoNews

Vanaf 4 september zal het ook op woensdag mogelijk zijn om naar de markt bij Abattoir in Anderlecht te gaan. De stands zullen er allerlei voedingsmiddelen en Waalse, artisanale producten aanbieden.

Dat weet BX1. Van 11 uur tot 19 uur op woensdag zullen de marktkramers niet enkel fruit, groenten, kaas, olijven, charcuterie en noten, maar ook artisanale chocoladepasta, koffie, honing, bier en wijn aanbieden.

Een andere nieuwigheid is dat de visverkopers voortaan ook tijdens weekdagen hun koopwaar tentoon zullen stellen. Ze worden vergezeld door de grote stadsboerderij van Abattoir op het dak van de Foodmet, die er eveneens fruit en groenten - die slechts enkele meters verder geteeld werden - zal aanbieden. Op woensdagnamiddag zullen er bovendien rondleidingen georganiseerd worden om de stadsboerderij beter te leren kennen.

Tot slot zullen bezoekers van de markt er tijdens de maand september ook allerhande schoolmateriaal op de kop kunnen tikken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?