Brusselse studenten openen academiejaar met diner op tien unieke locaties

© KVDP BRUZZ
| Het Atomium

Een diner in de hoogste bol van het Atomium, al varend op het water, in een lege discotheek of in het Zoniënwoud. Voor de Brusselse studenten behoort het op 1 oktober tot de mogelijkheden tijdens het coronaproof evenement Brussel Brast - Free Student Dinners. Studentenorganisatie Brik zorgt zo voor een smakelijk en uniek alternatief voor het afgelaste studentenfestival Brussel Brost.

Voor de studenten is de start van het academiejaar een uitgelezen moment om nieuwe vrienden te leren kennen. Nu dat niet al feestend lukt, zorgt Brik dat het wel al etend lukt. Tijdens Brussel Brast - Free Student Dinners krijgen enkele honderden studenten de kans om op tien unieke locaties aan tafel te schuiven en kennis te maken met de medestudenten en met de hoofdstad.

De hoogste bol van het Atomium, een Canal Cruise, het Zoniënwoud, discotheek Fuse, het dak van het Flageygebouw, sterrenkeuken La Villa in the Sky, Hotel Le Plaza, het Koning Boudewijnstadion, Kumiko en Atelier Cinquantenaire zijn de tien unieke locaties waar er hartig gesmuld zal worden. Aan tafel gaan kan met de eigen bubbel, maar er zijn ook plaatsen aan ontmoetingstafels. Met het nieuwe evenement wil Brik de gezelligheid, diversiteit en eigenzinnigheid van Brussel in de verf zetten. De diners zijn enkel voorbehouden aan studenten die in de hoofdstad studeren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?