Café Rocky Pompadour op het Sint-Gillisvoorplein sluit definitief de deuren

© Facebook Anneke Zut-Pompadour
| Met een kort tekstje aan de voordeur neemt uitbaatster Anneke afscheid van haar bestaan als cafébazin van Rocky Pompadour.

Het bekende café Rocky Pompadour op het Sint-Gillisvoorplein houdt op te bestaan. Dat heeft uitbaatster Anneke bekendgemaakt op haar Facebookpagina. In een bericht zegt ze dat het idee om te stoppen al lange tijd door haar hoofd spookt en de coronacrisis dat alleen maar heeft versterkt.

Anneke stond bijna drie jaar lang achter de toog van Rocky Pompadour. Ze houdt enkel goede herinneringen over aan haar tijd in het café, maar de tijd was rijp om op zoek te gaan naar een andere uitdaging. “Ik ben er niet verdrietig om. Deze beslissing voelt aan als een opluchting,” schrijft ze op haar Facebookpagina.

“Het idee om ermee op te houden speelde al langer. De coronacrisis heeft alleen een duwtje in de rug gegeven. Het onzekere bestaan als cafébazin begon zwaar door te wegen en dus heb ik besloten er een punt achter te zetten. Het pand is bijna verkocht en zal waarschijnlijk de thuis worden van iets luxueuzere zaak."

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?