| Natacha de Crombrugghe

Natacha de Crombrugghe overleden bij val, zegt Peruaanse politie

ND
© BRUZZ
15/10/2022

De Peruaanse nationale politie bevestigt dat Natacha de Crombrugghe zou zijn overleden na een ongeval, meldt de krant La Libre. Haar botbreuken zouden veroorzaakt zijn door de kracht van het kolkende water van de rivier waarin ze viel. Het lichaam van het Belgische slachtoffer werd zo'n drie kilometer meegesleept tot het tussen de rotsen vast kwam te zitten.

Op 21 september werden de overblijfselen van Natacha de Crombrugghe bij toeval ontdekt door vissers aan de oevers van de Rio Colca. DNA-testen bevestigden dat het inderdaad om de Belgische vrouw ging die sinds 24 januari vermist werd.

Tot dan toe waren de omstandigheden van haar dood onduidelijk. De eerste tests hadden uitgewezen dat ze zou zijn overleden na een gewelddadige klap op het hoofd. Ondertussen heeft de Peruaanse nationale politie bevestigd dat Natacha ten gevolge van een ongeval overleden is. De botbreuken zouden veroorzaakt zijn door de kracht van het water van de rivier waarin ze viel. Het lichaam van de jonge vrouw werd zo'n drie kilometer meegesleept en kwam dan tussen de rotsen geklemd te zitten.

Het stoffelijke overschot van de jonge vrouw zal zeer binnenkort ter plaatse aan haar ouders worden overgedragen om te worden gecremeerd en vervolgens naar België te worden gerepatrieerd. De ouders van Natacha hebben intussen aan de drie vissers die het lichaam van hun dochter ontdekten de beloning van 15.000 dollar overhandigd. Dat was een belofte de ze gedaan hadden aan iedereen die informatie over de zaak kon geven.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni