Storing bij Telenet in Brussel is van de baan

© Telenet

De storing die de Brusselse klanten van Telenet maandag en dinsdag trof, is opgelost. Mogelijk moeten zij wel nog even de modem resetten om opnieuw aan te sluiten op het netwerk.

Telenet zegt dat de diensten in meer dan 95 procent van de gevallen al dinsdagavond waren hersteld en dat sinds middernacht alles opgelost is. "Alles moet dus weer op gang komen, en als dat niet meteen werkt, nodigen we onze klanten uit om hun modems gewoon uit te schakelen en opnieuw op te starten", aldus Telenet.

Het bedrijf verontschuldigt zich voor de hinder, die vooral in deze tijd waarin veel werk van thuis uit wordt gedaan ongelegen komt.

De getroffen klanten hadden sinds maandag geen internet, vaste telefonie en televisie. Het defect werd veroorzaakt door een glasvezelkabel die tijdens wegwerkzaamheden in de hoofdstad werd beschadigd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?